top of page
DSC_0744_edited_edited.jpg
240px-DR_P1_logo_2020.png
Information logo.png
Politiken logo.png

Klik på billedet for at komme til historien.

Find en fyldestgørende liste over mine udgivelser her.

Ræson logo.png
Berlingske logo.png
TV2 News

Vært på TV2 News, primært på morgennyhederne og indimellem som vikar på nyhedspodcasten DATO.

 
P1 vært

I programmet Ring til regeringen, kan lyttere stille spørgsmål til ministre og partiledere. Værten følger op og skærer igennem forberedte spin-svar. Har derudover været vært på P1 Debat og 'Nede Mette'. Find udvalgte interviews her.

Klik på billederne for

at komme til andre artikler

RUC kæmper med lav faglighed

RUC kæmper med lav faglighed

Interview: Anya Eskildsen

Interview: Anya Eskildsen

SERIE:
DANSK HANDELSSKOLE OMGÅR LOVEN

 
Danmarks største handelsskole har ikke dansk tilladelse til at udbyde videregående uddannelser. Det gør de alligevel, fordi de har fundet en omvej gennem en amerikansk akkrediteringsudbyder. Mere end 80 procent af kunderne er gennem flere år blevet rekrutteret fra Nepal af agenter.


Find hele serien her.
Historien blev citeret i amerikanske medier.
DR Detektor

Socialdemokratiet lovede at sænke omfanget af isolationsfængsling. Så kom de til magten og det modsatte skete.

Regeringen sagde, den ville hjælpe grønlandske børn, men tav så om "klart hul i loven". Lige så skjult var det, da Finansministeriet opdagede en regnefejl med stor betydning for dagpengedebatten. Det afslørede de i en fodnote til en tabel i et faktaark.
SERIE:
MeToo, tilgivelse og politik


I 2020 kom MeToo, krænkelser, hierarki og magt på alles læber. Artiklerne her handler om at forsøge at bryde med en indgroet sexistisk kultur, om at undskylde for at krænke andre og om at søge forsoning på lukkede møder.
SERIE:
Støjbergs ulovlige instruks

 
En undersøgelseskommission har gransket hele det forløb, der ledte op til, at udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg i 2016 udsendte en ulovlig instruks om adskillelse af unge asylpar. Jeg har dækket sagen for Information og Zetland.
SERIE:
Din nye nabo?


I to uger flyttede jeg med et telt ind ved siden af Kærshovedgård. Der bor omkring 130 dømte og udviste personer på udrejsecenteret, og regeringen vil finde et nyt sted til dem. Men ingen i Danmark vil have dem som deres nye naboer.

Jeg taler med dem, der er dømt for terror, voldtægt, overfald og tyveri og spørger dem: Er du farlig?
På betalt badeferie
SERIE:
På regimets regning

 
​Tag på badeferie i et land, hvor ytringsfrihed er for de få. Bo på luksushoteller bygget af migrantarbejdere uden rettigheder eller rimelig løn. To danske internetstjerner med hundredtusindvis af følgere har fået betalt deres ferie til De Forenede Arabiske Emirater. Fra diktaturstaten sender de videoer hjem om, hvor »lækkert«, »luksus« og »mega skønt« der er.
SERIE:
Børns YouTube-videoer manipuleres

 
Det, der tidligere foregik bag lukkede døre på børneværelset, lægger børnene i dag på nettet i offentligt tilgængelige videoer. Selv om børnene senere måtte ønske det, kan videoerne ofte ikke fjernes, for de bliver hurtigt grebet og gemt af andre

Dansk politik og samfund

I 2020 ramte Dansk Folkeparti sin største krise i årevis. Kaare Dybvad erkendte, at han ikke ser mening i alle dele af ghettoloven, og verden blev ramt af en pandemi, der satte et forstørrelsesglas på betydningen af skraldemandens og sosu-assistenten arbejde.

 
Interview: Mogens Lykketoft
Interview: Clemens Stubbe Østergaard
Interview: Pernille Skipper
INTERVIEW OG ANALYSE

Som en del af RÆSONs skribent- og interviewhold har jeg interviewet Pernille Skipper om Enhedslistens parlamentariske linje, Clemens Stubbe Østergaard om Kinas 19. partikongres og Mogens Lykketoft om muligheden for nye multilaterale samarbejder.

SERIE:
SEXCHIKANE PÅ DANSKE UNIVERSITETER

 
​Ingen danske universiteter havde konkrete procedurer eller retningslinjer for sager om sexchikane, når det skete mod eller blandt studerende. Syv måneder havde alle otte universitet iværksat arbejdet med en sexchikanepolitik.
Kåringer af børn

Afgangsklasser på en række danske folkeskoler kårer børn ned til 3. klasse i nomineringsvideoer, der vises som underholdning sidste skoledag.
Myter om milliarder

Myter om Milliarder er en podcastserie i seks afsnit, som afdækker fakta og afliver myter om den danske udviklingsbistand. 

bottom of page